Numele meu este Roxana Indrei. Ambițioasă, competitivă, perfecționistă, uneori visătoare, dar și orgolioasă, am hotărât să îmi creez un „loc” al meu, acest blog, unde să scriu despre pasiunile și experiențele mele.

M-am născut în 9 martie 1997, zodia Pești și sunt din județul Bihor. În prezent, locuiesc în Cluj și studiez Finanțe și Bănci la FSEGA, Universitatea Babeș-Bolyai.

Sunt pasionată de machiaj, modă și în ultimul timp a început să îmi placă sportul și tot ce presupune un stil de viață sănătos. Pasiunea mea pentru machiaj a început de când aveam 14 ani, iar de atunci urmăresc tutoriale de machiaj, citesc review-uri despre produse și încerc să fiu la curent cu noutățile din acest domeniu. În ceea ce privește moda, pot să dau vina pe mama mea. Întotdeauna îmi cumpăra o mulțime de haine și țin minte că aveam agrafe și elastice de păr pentru fiecare bluză sau rochie, fiind mereu asortată.

M-am ghidat mult timp după principiul “Niciodată un eșec, întotdeauna o lecție”, pe care îl susțin în continuare, însă în ultimul timp m-am gândit care ar fi proverbul care m-ar reprezenta cel mai bine și, într-un final, l-am găsit. “Nu renunța niciodată la visele tale” pentru că, mai devreme sau mai târziu, se vor îndeplini. Tot ce trebuie să faci e să dai tot ce ai mai bun din tine și să nu te dai bătut. Consider că nu există lucruri imposibil de realizat, doar obstacole care ne reamintesc că în viață nu totul se obține pe loc și că trebuie să muncim pentru a obține ceea ce ne dorim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă și tu ești de aceeași părere cu mine și consideri că avem lucruri în comun, te invit să mă urmărești. Iar dacă ai idei sau sugestii, nu ezita să mă contactezi!

 

 

 

Facebook Comments