Fashion Inspiration

Tu ce vrei să dăruiești de Crăciun?

Ne aflăm în plină perioadă a sărbătorilor. Am început numărătoarea inversă până la Crăciun. Magazine tot mai aglomerate, agitație tot mai multă, fiecare fiind în căutarea unei mici atenții, a unui cadou potrivit pentru cei dragi. Nu degeaba luna decembrie se mai numește și luna cadourilor.

Nu cred că există persoană care să nu vrea să primească cadouri. Îmi place să primesc cadouri, dar îmi place și să ofer.  Sunt sigură că ți s-a întâmplat măcar o dată să primești un cadou sau să știi că cineva intenționează să îți facă unul și să începi să te gândești ce ai putea să îi oferi și tu, la rândul tău, dar au fost și momente în care tu ai inițiat acest lucru.

Anul acesta, Moș Crăciun a venit mai repede la mine și mi-a adus niște broșe superbe și o brățară extrem de drăguță, din colecția de Crăciun de la Chic Bijoux.

Chic Bijoux este un brand clujean, care de mai bine de 8 ani caută să își diversifice tot timpul portofoliul de produse și servicii. Fiecare bijuterie este realizată până la cele mai mici detalii pentru a aduce bucurii, amintiri și zâmbete pe buzele clienților. De la bijuterii personalizate la colecții vibrante, toate produsele sunt realizate din argint 925 rodiat sau placate cu aur. Cu peste 150 de modele de produse, îți va fi imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău, iar pentru asta, echipa Chic Bijoux merită toată susținerea și aprecierea noastră.

Te-ai gândit ce vrei să dăruiești de Crăciun?

Lasă-mă să îți vin în ajutor cu câteva idei.

Când mi-a lăsat cadoul, moșul mi-a șoptit că pe site-ul celor de la Chic Bijoux te așteaptă o colecție cu peste 60-70 de produse tematice, la prețuri accesibile, între 30 și 70 de lei. Fie că este o broșă, fie o pereche de cercei, fie o brățară, sunt sigură că vei găsi cadoul potrivit pentru mama, sora, prietena, iubita sau colega ta.

Comandă cadoul până în 19 decembrie, pentru a fi sigură că îți ajunge la timp pentru a-l oferi celor dragi.

Și pentru că tot vorbim despre cadouri, împreună cu cei de la Chic Bijoux ne dorim să oferim cadou o brățară și o pereche de cercei din colecția de Crăciun, așa că, până duminică, 16 decembrie, te poți înscrie la concursul organizat pe pagina mea de Instagram pentru a avea șansa de a câștiga acest cadou. Îți las link-ul aici.

Să nu uităm că, pe lângă aceste lucruri materiale pe care le oferim celorlalti, să dăruim și zâmbete, înțelegere, ascultare, dar mai ales iubire.

Vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *