Beauty & make-up Reviews

Fall favourites lipsticks

Pentru că știu cât de mult vă plac articolele despre rujuri și pentru că în fiecare zi primesc întrebări despre ce ruj port, m-am gândit să vă arăt rujurile pe care le-am folosit zilnic în ultima perioadă.

În general aleg să port ruj nude sau roșu, indiferent de sezon, ocazie etc. Anul acesta am descoperit niște nuanțe geniale de rujuri și am cam abuzat de ele. Am tendința să asociez nuanțele cu anotimpurile, iar toamna, și chiar iarna, sunt de părere că nunțele mai închise, mai reci se potrivesc de minune.

Primul ruj despre care o să vă povestesc este unul de la Boys’n Berries. În această vară, cei de la Boys’n Berries au lansat o colecție intitulată Nudelicious, care, după cum sugerează și numele, conține doar nuanțe nude în diferite subtonuri, deci nu ai cum să nu îți găsești și tu unul. Eu mi-am ales nuanța Marshmallow, dar intenționez să mai îmi cumpăr și alte nuanțe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rujurile NYX Lingerie sunt printre preferatele mele. Nuanța Embellishment este a treia pe care o am. Deși am cumpărat-o anul trecut, am început să îl folosesc mai des abia acum.

 

 

 

 

 

 

 

 

La deschiderea magazinului NYX din Iulis Mall Cluj-Napoca am primit câteva rujuri, printre care și rujul Soft Matte Metallic în nuanța Copenhagen, pe care pur și simplu îl ador. Are o textură ușoară, nici nu îl simți pe buze și rezistă foarte mult. De multe ori nici măcar nu e nevoie să mă retușez după ce mănânc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate rujurile despre care v-am povestit le găsiți pe Make-up shop, dar și în magazinele fizice NYX.

Care este rujul care vă place cel mai mult?

Vă îmbrățișez!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *