Fashion Inspiration

Fall breeze & autumn leaves

Recunosc că toamna nu este anotimpul meu preferat. De fiecare dată când mă gândesc la toamnă, o asociez involuntar cu ploaia și cu frigul. Din păcate, acesta este primul lucru care îmi trece prin minte, deși toamna nu înseamnă doar ploaie și frig. Asta e partea mai puțin (sau chiar deloc) plăcută a acestui anotimp.

Ador zilele cu soare, când pot să mă plimb și să petrec cât mai mult timp pe afară, iar în ultimele săptămâni am reușit să fac lucrul acest din plin.

Odată cu  întoarcerea la facultate, mi-am propus să mă reapuc să scriu pe blog pentru că l-am abandonat destul de mult timp, deși este unul dintre lucrurile pe care ador să le fac. Din păcat, timpul nu prea a ținut cu mine. Nu e atât de ușor precum pare, iar acest lucru l-am învățat de când am început să scriu, pentru că de fiecare dată când postez ceva, îmi doresc să iasă perfect. Sunt o persoană perfecționistă, cei care mă cunosc știu asta.

După cum vă spuneam, am reușit să profit de vremea de afară și am făcut câteva poze absolut geniale, deși exact în ziua în care trebuia să fac poze s-a înnorat afară. Nici nu se putea altfel, având în vedere că eu sunt o persoană foarte „norocoasă”. Mda… lucky me, ce pot să mai spun. Am avut parte și de puțin soare, deci nu sunt atât de ghinionistă.

Vreau să ii mulțumesc Ștefanei pentru poze, chiar le ador. Mi-au întrecut așteptările. Vă las aici contul de instagram al Ștefanei, în caz că vreți să colaborați cu ea. V-o recomand cu mare drag!

Până la următorul articol, vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *