Beauty & make-up Reviews

News in my make-up bag

Bună tuturor!
Am adunat câteva produse noi de machiaj în portfardul meu în ultimul timp. Unele le-am primit de ziua mea, pe altele le-am cumpărat eu.
M-am gândit să vi le arăt și vouă. Le-am folosit în ultimele săptămâni și am reușit să îmi fac o părere despre ele. Sunt curioasă dacă le-ați încercat și voi, dar mai ales, ce părere v-ați făcut despre ele.

O să încep cu fondul de ten True Match de la L’oreal Paris. Am auzit și citit multe păreri bune despre el și m-am gândit să îl încerc și eu. Îmi place foarte mult că oferă tenului un aspect cât mai natural, rezistă destul de mult și este rezistent la transfer. Din păcate, nuanța pe care am cumpărat-o este puțin mai închisă pentru tenul meu momentan(am nuanța 3D3W Golden Beige), însă o să fie perfectă pentru vară când o să am tenul bronzat.

 

Iluminatorul theBalm Mary-Lou Manizer m-a cucerit de la prima aplicare. Mi-am dorit de mult timp să îl încerc, întrucât iluminatoarele au devenit obsesia mea în ultima perioadă. Aș cumpăra cât mai multe. Ador faptul că oferă luminozitate și rezistă ore întregi pe față. Îl recomand cu toată încrederea. Vă las o poză să vedeți cum arată aplicat pe ten.

 

Aceeași părere o am și despre pudra bronzantă Bahama Mama, tot de la theBalm. Mi-a plăcut foarte mult de la început și o folosesc aproape zilnic. Este absolut genială!

 

Despre rujurile de la Boys’n Berries v-am mai povestit în articolul cu rujurile mate preferate (aveți link aici). Dacă tot a venit primăvara, m-am gândit să îmi cumpăr și o nuanță în ton cu acest anotimp, iar Chasity mi s-a părut potrivită. Rujul mat de la Melkior l-am primit de ziua mea. Îmi place foarte mult nuanța pe care o are(Nude), fiind perfect pentru un look cât mai natural.

 

Trusa de pleoape de Sephora este perfectă atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară. Are 3 nuanțe mate și 3 sidefate, toate fiind neutre și destul de pigmentate. Le consider potrivite pentru orice machiaj, indiferent de ocazie.

 

Cam atât pentru acest articol. Sper că v-a plăcut și v-a fost cât de cât folositor.

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *