Fashion

Dear Spring, I’m waiting for you!

Hello everyone!

Au trecut câteva zile de când am intrat oficial în anotimpul meu preferat, primăvara. Din păcate, vremea nu este întocmai cea mai “potrivită” pentru această perioadă și sunt convinsă că mulți dintre voi sunteți de acord cu mine.

Ei bine, săptămâna trecută, am avut parte de o zi cu soare, chiar dacă afară a fost puțin mai frig. Așa că, am profitat de ea și după ce am terminat cursurile, am ieșit în parc la o mică plimbare.

Vremea este puțin înșelătoare în această perioadă, fapt pentru care nu am renunțat să mă îmbrac mai gros. Am ales să iau un pulover roz prăfuit, care mă duce cu gândul la primăvară, peste o cămașă lungă albă, cu o pereche de cizme peste genunchi negre și această jachetă demin oversized, care mi-a creat dependență încă de anul trecut. Am accesorizat cu o broșă și o geantă neagră cu flori. So, dear Sprin, I’m waiting for you!

Nu știu voi, dar eu aștept cu nerăbdare să vină primăvara în adevăratul sens al cuvântului, să pot să port doar un tricou și peste o jachetă, cât mai multe fuste și rochii, dar și să ies prin parc să mă plimb. Voi ce așteptări aveți de la primăvară?

Sper că v-a plăcut!

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *