Fashion

Yellow sweater for cold days

30 noiembrie, ultima zi de toamnă. Mâine intrăm oficial în luna decembrie și ne apropiem tot mai mult de Crăciun, una dintre cele mai frumoase perioade ale anului.

Însă, de câteva zile încoace, am putea spune că iarna și-a făcut simțită prezența, ținând cont de temperaturile de afară. Singurul lucru la care mă gândesc atunci când ies afară este la cât de bine era înăuntru, la căldură, cu o cană de ceai fierbinte. Mda… Din păcate nu pot să rămân mereu în casă, mai trebuie să fac și alte lucruri (știți cum se zice, nu e bine nici să stai prea mult căci ce-i prea mult strică).

Revenind la subiect, m-am gândit să vă arăt astăzi o ținută mai călduroasă, potrivită pentru zilele mai reci. Am ales o ținută basic pentru că am vrut să iasă în evidență acest pulover galben pe care îl ador. În rest, o pereche de pantaloni negri din imitație de piele, o pereche de bocanci negri, de care am abuzat în ultima perioadă și un fular, în nuanțe contraste, extrem de călduros. Să nu uităm și de o cafea fiebinte, un toffe nut latte mai exact (nu beau cafea, doar dacă are foarte mult lapte, gen latte macchiato).

Am realizat că majoritatea puloverelor mele sunt alb, negru, gri sau alte combinații mai neutre și m-am hotărât să îmi cumpăr unul colorat. Inițial am fost fixată pe ideea de a avea un pulover roșu, deoarece a cam devenit o obsesie pentru mine culoarea roșie, dar m-am ales cu unul galben, oversized. În schimb, mi-am cumpărat o pereche de cizme lungi roșii, pe care o sa le vedeți într-o postare viitoare.

P.S. La mulți ani tuturor celor ce poartă numele de Andrei sau Andreea!

Outfit details: Zara sweater and scarf, Stradivarius pants and boots

Vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *