Motivation

1 YEAR OF BLOGGING

Daaaa! A trecut un an! Chiar nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul, prea repede aș putea spune. De fiecare dată când mă întreabă cineva sau când mă uit să văd în ce dată suntem, realizez cât de repede trec zilele, fără să apuc să fac multe lucruri pe planuiesc să le fac, mereu zicând că am timp, însă nu e așa, precum spune citatul ”The troble is, you think you have time.” – Buddha.

Primul lucru pe care îmi doresc să îl fac este să vă spun cu toată sinceritatea un singur cuvânt: Mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru fiecare vizualizare în parte, pentru fiecare apreciere pe care ați lăsat-o la fiecare articol, pentru fiecare feedback pozitiv pe care l-am primit de la voi, pentru faptul că m-ați încurajat să continui ceea ce fac, pentru sprijinul oferit de către persoanele care au crezut și care sper să creadă și în continuare în mine.

Toate aceste lucruri mă motivează să îmi doresc să continui să scriu și mă ambiționează să evoluez și să mă dezvolt tot mai mult.

Au trecut câțiva ani de când am început să citesc articole publicate pe bloguri din diferite domenii, însă cele de fashion, beauty și lifestyle au fost preferatele mele. Îmi plăcea extrem de mult ideea de scrie despre un subiect anume, iar pe urmă acest subiect să poată fi sursă de inspirație pentru alte persoane. Mă gândeam cum ar fi dacă într-o zi aș putea face și eu acest lucru, dacă aș fi și eu la fel de apreciată sau dacă aș realiza că nu mi se potrivește să fac acest lucru.

Blogurile care m-au inspirat cel mai mult sunt: cel ai Ioanei Grama Sandra Bendre, Be a masterpiece, Andreea Manole și Xcentrica.

A trecut ceva timp până să îmi lansez efectiv blogul. Tot timpul mă gândeam că poate nu o să îl citească nimeni, că nu o să le placă articolele, că o să fiu criticată și multe alte lucruri de acest gen. Dar, într-o zi, am văzut pe Facebook un eveniment intitulat Blog Activation Days. Am citit descrierea evenimentului și după ce tot m-am gândit dacă să mă merg sau nu, mi-am făcut curaj și m-am înscris. Ce ar fi putut să iasă așa rău? Nu degeaba mi-am ales sloganul ”Never a failure, always a lesson!”. Este un citat care mă reprezintă, deoarece întoteauna învăț din greșelile pe care le fac și am grijă să nu le repet niciodată.

În cadrul evenimentului menționat, timp de două weekend-uri, am învățat în mare parte „cu ce se mănâncă blogul” și mi-a plăcut extrem de mult.

Satisfacția cea mai mare am avut-o după am început să postez mai mult și am văzut că articolele mele încep să fie apreciate de către tot mai multe persoane. M-am întâlnit cu multe persoane în acest an care mi-au spus că mi-au văzut blogul și că le place ceea ce scriu, ba chiar în urmă cu 2 sau 3 săptămâni mi-au spus niște fete că și-au cumpărat rujuri după ce mi-au citit articolele. Am fost atât de bucuroasă să aud toate aceste lucruri.

Din păcate, nu am postat foarte multe articole. De cele mai multe ori intervenea ceva ce trebuia să fac sau nu aveam timp suficient. Am vrut mereu să fiu cât mai sinceră și naturală în fiecare articol pe care îl postez. Îmi place să recitesc fiecare articol, să mai adaug câte ceva sau să mai șterg ceva dacă mi se pare că nu sună bine, să corectez eventualele greșeli gramaticale, să editez pozele. Nu este atât de ușor să postezi un articol, din acest punct de vedere. Dar merită atunci când vezi că acest lucru este apreciat de ceilalți.

Am fost uimită când am văzut că „Find yourself and be that!” a fost cel mai citit articol. Țin minte că aveam dubii asupra lui, dacă să îl postez sau nu, însă prietena mea cea mai bună m-a încurajat să îl postez. Mi-a spus că ei i-ar place foarte mult să citească acest gen de articol, fiind diferit de celelalte. Într-adevăr, a avut dreptate și îî mulțumesc pentru acest lucru!

În continuare îmi doresc să fiu puțin mai activă pe blog, să postez puțin mai des. Am multe idei de articole scrise ori în agendă, ori în notițele de la telefon și vreau să le împărtășesc cu voi. Vreau să fac și primul meu giveaway. Sper să reușesc să fac asta. Voi ce ziceți? Ați vrea să fac un giveaway?

Ar fi cazul să mă opresc aici cu acest articol. Am atins toate punctele pe care vroiam să vi le spun. Sper că nu e prea lung și că nu v-am plictisit. Vă sfătuiesc să aveți curaj să faceți ceea ce credeți că vi se potrivește, să încercați lucuri noi și să nu uitați că „omul din greșeli învață”.

Vă mulțumesc încă odată din suflet pentru tot!

Vă pup și vă îmbrățișez!

Roxana

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *