Beauty & make-up

Produse preferate Yves Rocher

Bună tuturor!

Revin cu o nouă postare pe partea de beauty, așa cum au dorit majoritatea în urma sondajului făcut pe Instastory, săptămâna trecută. De data aceasta, m-am gândit să fie un alt tip de postare, și anume, produsele mele preferate de la o anumită marcă. Am mai citit astfel de postări și, personal, mi-a plăcut foarte mult. Sper să vă placă și vouă!

Nu am avut un motiv anume pentru care nu am ales să încep cu Yves Rocher, însă îmi plac foarte mult produsele lor și a fost prima care mi-a venit în minte când am hotarât să scriu acest gen de articol. Dacă o să vă placă și vouă, o să urmeze și alte articole cu alte mărci.

Gelurile de duș din gamele Plaisirs Nature și Jardins du Monde

Gelurile de duș sunt primele produse de la Yves Rocher pe care mi le comand încă de prin gimnaziu. Sunt absolut minunate și au un miros extraordinar de plăcut. La început mi le comandam pe cele din Gama Jardins du Monde și după ce au apărut cele din gama Plaisirs Nature, am trecut la ele. Nu pot spune că am o aromă preferată, de fiecare dată încerc să îmi iau tot alte arome, întrucât toate miros la fel de bine.

Parfumurile So Elixir

La fel ca și cu gelurile de duș, îmi plac toate cele 3 arome ale parfumului So Elixir: So Elixir, So Elixir Purple și So Elixir Bois Sensuel. Se găsesc în sticluțe de 30 ml, 50 ml și 100 ml. Toate au miros floral, lemnos și asemănător între ele. Sunt parfumurile preferate dintre toate cele de la Yves Rocher și le cumpăr de fiecare dată când am ocazia.

Fondul ten strălucitor

Este un fond de ten pe care îl folosesc de ceva timp și îmi place foarte mult. Are acoperire medie spre mare, rezistă bine pe ten și are un aspect natural. Un alt aspect important este faptul că rezistă la transfer. Nuanța pe care o am eu este Bej mediu.

Lapte nutritiv pentru corp 3 în 1

Este un produs care are textură cremoasă,  ușoară, care alunecă ușor pe suprafața pielii și este absorbită imediat. Mirosul plăcut este cel care mă întâmpină, iar mai apoi, pielea mea are parte de un efect emolient, devenind moale și hidratată. Ambalajul este unul practic și permite eliberarea unei cantități potrivite de produs.

Crema 2 în 1 pentru mâini și unghii

Am primit-o în urmă cu câteva luni când am făcut cumpăraturi din magazin, la o comanda de minim 29 de lei. Deși nu folosesc cremă de mâini foarte des, aceasta este cea pe care am ales-o  când îmi simțeam mâinile mai uscate. În urma aplicării, mâinile rămân fine și hidratate.

 

Mai am și alte produse care îmi plac de la Yves Rocher, în special cele pentru îngrijirea corpului, și mai nou și cele de machiaj, dar nu am vrut să fac un articol mult prea lung. Cu siguranță le voi menționa în articolele viitoare.

Produsele le găsiși atât pe site, câr și în magazinele fizice.

Până atunci, sper că v-a plăcut acest gen de articol și aș vrea să îmi spuneți dacă mai vreți să citiți postări de acest fel pe blog.

Vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *