Beauty & make-up Reviews

Noile rujuri lichide mate de la AVON

Bună tuturor!

A trecut ceva timp de când am făcut un review și, având în vedere că am mai adăugat câteva produse noi în portfardul meu, m-am gândit să vă vorbesc despre unele din ele.

Nu știu câte dintre voi ați văzut că au apărut și în broșura AVON rujuri lichide mate. Am fost foarte entuziasmată de acest lucru, datorită faptului că rujurile lichide mate sunt preferatele mele. V-am povestit acest lucru într-un articol mai vechi, unde v-am arătat care sunt rujurile mate pe care le prefer. Vă las aici link spre acel articol.

Fiind reperezentant AVON, am putut să îmi comand cu o campanie înainte aceste rujuri. Mi-am ales 3 nuanțe: o nuanță nude, Dare To Be Bare, una roșie, Irresistible, și una închisă, Passion It. Din păcate, nuanța nude nu a fost în stoc la momentul respectiv, și am primit pe celelalte două, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni. Am avut timp să le folosesc și să îmi fac o părere despre ele.

 

Ce spun cei de la AVON despre ele:

  • rezistă ore întregi fără senzația de uscare;
  • acoperire completă și culoare intensă;
  • precizie la aplicare, nu se întinde.

Care este părerea mea despre ele:

  • Într-adevăr, rezistă destul de mult pe buze, eu le-am purtat ore bune, timp în care am și mâncat, dar au rămas la felș
  • Nu oferă acea senzație de uscare, nici nu simți că le ai pe buze;
  • Au o culoare intensă, sunt pigmentate (nuanțele diferă foarte puțin față de cum sunt prezentate în catalog);
  • Se aplică foarte ușor datorită formei pe care o are periuța;
  • Singurul lucru care nu îmi place la ele este faptul că nu rezistă la transfer, iar asta reprezintă un minus din punctul meu de vedere, dar aceasta este doar părerea mea. Există persoane pe care nu le deranjează acest lucru, asta depinde de fiecare. Nici rujurile solide nu sunt în mare parte rezistente la transfer.

 

Ca o concluzie, sunt mulțumită de aceste rujuri în mare parte, deși mă așteptam să fie genul acela de ruj care îl aplici pe buze și „stă” acolo frumos fără să se transfere.

Rujurile le găsiți în catalog începând cu broșura 15, dar și online, pe site-ul lor: https://www.avon.ro/. Prețul este accesibil, aproximativ 20 de lei.

Voi ați încercat aceste rujuri? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

Vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *