Fashion

„And all at once, summer collapsed into fall”

Cu fiecare zi care trece, cu fiecare frunză care cade, cu vântul care adie tot mai tare, toamna își lasă amprenta tot mai puternic de jur împrejur. Nu aș putea spune că nu îmi place toamna, deoarece fiecare anotimp are farmecul lui aparte. Acel sentiment pe care îl ai atunci când te plimbi prin parcuri în zilele în care soarele încearcă să își facă simțită prezența printre nori, însă nu mai e la fel de puternic, atunci când vezi frunzele aurii, arămii, ruginii așternute pe alei, îți creează o stare de melancolie.

Nu îmi place frigul, nici zilele ploioase, însă acest lucru nu mă va opri să port fuste sau rochii, acestea fiind preferatele mele, indiferent de anotimp. Este interesant modul în care poți mixa hainele între anotimpuri, când porți fustele din vară cu pulovere de tot felul, eșarfele mari purtate în loc de jachetă care îți țin de cald în zilele mai răcoroase.

Cred că fiecare persoană în parte are o obsesie pentru o anumită haină, un anumit trend pe care îi vine să îl poarte neîncetat.  Acest lucru se întâmplă și în cazul meu. În ultimul timp, am început să fiu tot mai atrasă de tot ce e oversized, de la jachete la pulovere și cămăși.

Pentru că tot mi-a plăcut foarte mult să port în primăvara, dar și în vară această fustă galben-muștariu, m-am gândit să o integrez și într-o ținută de toamnă, cu un pulover mai subțire pe gât, o pereche de dresuri negre, cu bocancii mei preferați și nu în ultimul rând cu această geacă de blugi oversized, pe care am purtat-o în nenumărate combinații.

Outfit detalis: all Stradivarius

 

Vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *