Beauty & make-up Reviews

My first Melkior eyeshadows palette: impressions and swatches

 

Mi-am dorit de foarte mult timp să îmi cumpăr farduri de pleoape de la Melkior. Am citit multe articole despre ele și am văzut tutoriale de make-up realizate cu aceste farduri, ajungând să îmi doresc și eu să le încerc.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că la achiziționarea a 6, 12 sau 24 de rezerve primești o paletă magnetică aferentă rezervelor cumpărate, având posibilitatea de a-ți crea propria paletă în funcție de nuanțele dorite. Paletele pot fi achiziționatr și separat. A fost destul de greu să mă hotărăsc în privința nuanțelor, întrucât au o paletă largă de farduri mate, sidefate și metalice. Imposibil să nu găsești tot ce ai nevoie. În final, mi-am ales aceste 6 nuanțe, întrucât sunt cele pe care prefer să le folosesc cel mai des:

Care au fost primele impresii?

Imediat ce mi-a ajuns comanda, am desfăcut coletul și le-am încercat. Sunt niște farduri foarte pigmentate cu textură fină și ușor de aplicat . Trebuie să apreciez cantitatea generoasă de produs pe care o are fiecare dintre farduri, 3.2 grame, iar culorile arată exact ca pe site.

Am aplicat fardurile fără să aplic o bază și am rămas uimită de faptul că sunt atât de pigmentate. Raportul calitate-preț este foarte bun (17 lei reverva de fard în cazul în care vreți să le puneți în paletă, dar le puteți cumpăra și separat la prețul de 27 lei). În viitor o să mai îmi comand și alte nuanțe.

De sus în jos: Maroon, Autumn sunset, Chocolate, Natural skin, Peach, Sweet nectar

Pe lângă aceste farduri mi-am comandat și un tuș lichid pe care nu l-am încercat  încă, dar aștept cu nerăbdare să o fac. Produsele Melkior le găsiți pe site-ul lor, vă las link-ul aici , dar și în magazinele fizice. Au o mulțime de promoții în fiecare zi, de care puteți să profitați.

Vă recomand cu drag să încercați aceste produse!

Vă îmbrățișez,

Roxana

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *