Lifestyle

Why I love Spring

Hello everyone!

Nici nu îmi vine să cred că a trecut atât de repede timpul! Parcă ieri sarbătoream  Crăciunul, Revelionul și deja mâine este Paștele. Deși suntem în mijlocul primăverii, vremea nu este una favorabilă… Însă, trecând peste acest aspect neplăcut, m-am gând să vă povestesc puțin despre lucrurile pe care le iubesc la acest anotimp.

  • Florile

Pur și simplu le ador! Indiferent că le admir când trec pe lângă copaci înfloriți, pe lângă o câmpie sau că le culeg să fac un buchet și să le pun într-o vază, întotdeauna o să fie primul lucru la care o să mă gândesc când o să aud de primăvară.

  • Statul în aer liber

Nimic nu se compară cu timpul pe care îl petrec stând pur și simplu într-un loc plin de verdeață sau cu plimbările prin parc. Este minunat să simți acel sentiment de libertate și de liniște.

  • Temperaturi cât mai plăcute

În ciuda faptului că am avut parte și de zile în care am crezut că o să revină iarna, trebuie să recunosc că au fost și zile în care am putut spune că, într-adevăr, este primăvară. Abia aștept să revină aceste zile în care o să pot să port doar un tricou și, eventual, o jachetă.

  • Texturi subțiri și culori vii

Rozul deschis, galbenul, roșul, albastrul deschis, albul sunt culorile pe care le port cu drag în fiecare primăvară, La fel și volanele, imprimeurile florale, dungile, denimul sunt texturile mele preferate în această perioadă.

Vă las aici și aici link-urile de la ultimele articole, cu două ținute de primăvară.

  • Sărbătorile specifice primăverii

Încă de la 1 martie și până la Sărbătorile Pascale este perioada în care primim mărțișoare, flori de 8 martie, dăruim cadouri și petrecem timpul alături de persoanele dragi nouă.

Ieri am vopsit ouăle împreună cu mama. Aveți aici o poză să vedeți și voi cum au ieșit.

Mi-aș fi dorit să postez acest articol mai repede, însă am fost puțin ocupată în ultima săptămână.

Nu îmi rămâne decât să vă doresc un Paște fericit alături de cei dragi vouă, multă sănătate și bucurie! Vă pup și vă îmbrățișez cu mare drag!

Hristos a înviat!

Roxana

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *