Fashion

Just an ordinary day!

Hello, guys! Cred că v-am mai spus că îmi place foarte mult să mă plimb, mai ales când e cald afară. În fiecare zi, în timpul pauzei de masă, prefer să ies să mă plimb, decât să stau în facultate să aștept să înceapă următorul curs sau seminar. Ieri, o simplă plimbare am transformat-o într-o ședință foto, să zicem.

Pentru că și prietenei mele, dar și mie ne place să ne facem poze, de la „Fă-mi o poză, te rog!” , am ajuns la mult mai multe poze. Și, pentru că au ieșit destul de bine, asta fiind părerea mea, m-am gândit să le pun într-un articol. Deși aveam alte idei pentru următorul articol, o să le mai amân puțin.

În ceea ce privește ținuta mea, pot spune că este una simplă. Am purtat perechea mea preferată de Converse All Star, pe care o am deja de 3 ani. Am purtat-o în nenumărate combinații, de la blugi la rochii sau fuste, și o voi mai purta mult și bine. De data aceasta, am ales să o port la o pereche de pantaloni cu imprimeu alb-negru, o bluză albă cu volănașe, dacă tot sunt în trend, și la o jachetă denim . Ca și accesorii am ales o geantă mai mică roșie și pălăria neagră.

Aveți aici pozele și aștept părerile voastre!

Outfit details:

Jachetă: Bershka

Bluză: Zara

Pantaloni: H&M

Teniși: Converse All Star

Geantă: Stradivarius

Pălărie: H&M

Sper că v-a plăcut!

Vă îmbrățișez cu drag,

Roxana

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *