Fashion

Let’s SPRING!

Bună! Vreau să vă spun că sunt foarte fericită pentru că, în sfârșit, mă pot bucura de vremea de afară, care este una extrem de plăcută. O să încerc să profit cât pot de mult de ea, mai ales că azi o să merg acasă. Însă până atunci, să revenim la acest articol.

Când m-am trezit ieri dimineață și am văzut că e soare afară, dar mai ales că e mai cald, mi-a sărit gândul direct la un outfit colorat, chiar dacă mă hotărâsem în privința altuia. Așa că am deschis dulapul, și primul lucru pe care l-am ales a fost fusta. poate că unii dintre voi știți că fustele și rochiile sunt piesele mele vestimentare preferate, dar despre asta o să vă povestesc într-o postare viitoare. Am ales-o pe aceasta roz, pentru că e singura fusta colorată pe care o am la mine.

Am ales să o combin cu o bluză neagră cu imprimeuri florale, dacă tot vorbim despre primăvară. Cât despre combinația cu jacheta roșie, tot ce pot să vă spun este că am vazut-o pe Pinterest, și mi-a plăcut foarte mult cum se potrivesc aceste 2 culori. Pantofii i-am ales deoarece mi se pare că se potrivesc destul de bine cu restul ținutei, dar și cu geanta. Pe această cale, vreau să îi mulțumesc surioarei mele pentru pantofi, a fost un cadou minunat, primit cu ocazia zilei mele de naștere.

Outfit details:

Jachetă – Stradivarius

Bluză – C&a

Fustă – croită de mama mea (aș putea spune că am o adevărată colecție, dar încă nu sunt suficiente)

Pantofi – Zara

Geantă – am primit-o anul trecut de ziua mea

Aștept părerile voastre despre această ținută, și să îmi spuneți ce vă place să purtați în aceste zile însorite. Și, stați cu ochii pe blog, pentru că pregătesc ceva nou!

Dar până atunci, vă îmbrățișez cu drag!

Roxana

 

 

 

Facebook Comments

(1) Comment

  1. […] las aici și aici link-urile de la ultimele articole, cu două ținute de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *