Beauty & make-up Reviews

Review: Șampon uscat purificator Elseve Argilă Extraordinară de la L`oreal Paris

Bună! În primul rând vreau să îmi cer scuze pentru că nu am mai scris de ceva timp, deoarece am fost plecată acasă. Nu este un  pretext, dar îmi place să profit de fiecare moment pe care îl petrec acasă, alături de cei dragi.

Acum,  să trecem la subiectul acestui articol! Astăzi vreau să vă povestesc despre un produs care a dvenit unul din preferatele mele din ultima perioadă, și anume, șamponul uscat purificator Elseve Argilă Extraordinară. L-am cumpărat în urmă cu aproximativ 3-4 săptămâni și l-am folosit de câteva ori cât să îmi fac o părere despre el.

 Ce spun cei de la L`oreal Paris despre acest șampon:

„UN PĂR MAI CURAT ŞI REÎMPROSPĂTAT DINTR-UN SINGUR GEST
Primul şampon uscat de la L’oréal Paris cu 3 Argile Pure. Părul ramâne curat şi uscat imediat după utilizare, fără a fi încărcat .
În 2 minute, formula îmbogăţită cu argile purificatoare:
● absoarbe excesul de sebum pentru un scalp şi rădăcini curate;
●oferă un plus de volum.
Nu lasă reziduuri vizibile.
Utilizaţi dimineaţa, pentru a revigora părul şi a prelungi efectul şamponarii clasice cu o zi sau pe parcursul zilei pentru a reda prospeţimea şi volumul părului.”

Care este părerea mea:

Într-adevăr, pot spune că părul meu rămane mai curat după ce îl aplic, chiar și a doua zi. Are un  miros foarte plăcut care persistă destul de mult timp. Îl consider ideal pentru părul meu, având un păr cu tendință de îngrășare. În primele 2 zile după ce îl spăl arată bine, însă  în a treia zi obișnuiam să îl prind cu elastic, până când am descoperit șampoanele uscate, un adevărat „miracol”.

Singurul lucru pe care îl am de obiectat este faptul că nu oferă la fel de mult volum părului, precum șamponul uscat de la Batiste. Asta se întâmplă în cazul meu. În rest, sunt asemănătoare.

Șamponul îl găsiți atât online, cât și în magazine și hypermarket-uri, la un preț de aproximativ 20 de lei.

Din această gamă nouă de la L`oreal Paris mai folosesc șamponul. Dar sunt curioasă cum e și masca din această gamă.

Voi ce spuneți? L-ați încercat până acum? Dacă nu, l-ați încerca?

Vă îmbrățișez cu drag,

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *