Beauty & make-up Make-up looks

Make-up look: Spring pop of colour

A venit primăvara, finally! Primăvara este anotimpul meu preferat. Soarele, căldura, culorile vii, florile, plimbările, sunt doar câteva din lucrurile pe care le ador la acest anotimp. Și desigur, luna martie, care este favorita mea.

Chiar dacă am avut o săptămână destul de încărcată, nu am putut să nu mă bucur de vremea plăcută de afară. Joi am profitat puțin de ea, am făcut o mică plimbare cu prietena mea prin oraș. Din acest punct de vedere, a fost o săptămâna frumoasă.

Pentru că nu am avut niciun plan pentru ziua de azi, m-am gândit să pregătesc un nou articol, așa că mi-am luat agenda și mi-am ales un subiect din ea. De fiecare dată când îmi vine o idee despre ce aș putea scrie, îmi notez în agendă, iar când am timp , încep să dezvolt acea idee într-un nou articol.

Astăzi am ales să încerc un nou make-up look, unul mai colorat. Nu am cum să nu mă gandesc la culori când văd că afară este soare. Mi-am împrăștiat paletele de make-up prin pat, și m-am pus pe treabă. Îmi place mereu să încerc ceva nou, diferit. Aveți aici rezultatul și aștept părerile!

După cum am mai spus, mai am câteva idei pentru noi articole, dar vreau să vă provoc pe voi să îmi lasați un comentariu despre ce ați vrea să scriu!

Produse folosite:

Fond de ten Revlon Colorstay – nuanța Sand Beige

Corector NYX HD Studio Photogenic – nuanța Porcelain

Pudră NYX Matte Finishing – nuanța Medium

Sleek Face Contour – nuanța Medium

Fard de obraz NYX – nuanța Spice

Trusa pentru sprâncene de la Oriflame

Paleta Sleek Ultra Mattes V2 – nuanțele Flesh, Maple, Villan, Pillow Talk, Fern, Thunder

2 nuanțe de roz dintr-o palete cu 120 de culori (no name)

Mascara Rimmel Londol Volume Colourist

Ruj Lichid Mat NYX Lingerie – nuanța Ruffle Trim

Vă îmbrătișez cu drag!

Roxana

 

Facebook Comments

(1) Comment

  1. […] ceva timp de la ultimul meu machiaj pe blog, acesta fiind cel în nuanțe de roz. Aveți link aici, dacă vreți să îl revedeți. M-am bucurat extrem de mult să văd că a fost destul de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *