Beauty & make-up

Produse esențiale pentru un machiaj simplu și rapid

Nu cred că sunt singura care petrece mai bine de 15-20 de minute în fața oglinzii, pentru a se machia doar ca să iasă la o plimbare sau să meargă la facultate. De multe ori preferăm să punem la punct și cel mai mic detaliu în privința machiajului, chiar dacă nu este neapărată nevoie (asta spun unele persoane), dar noi vrem ca totul să arate cât mai bine.

Dar ce se întâmplă atunci când nu avem suficient timp să realizăm un machiaj complet? Dar când nu avem dispoziția necesară pentru a face asta sau ne dorim un machiaj cât mai simplu și rapid? Ei bine, m-am tot gândit care ar fi produsele absolut necesare într-o situație enumerată anterior și am ales următoarele produse:

  • Fondul de ten 

Pentru ca un machiaj să arate impecabil este nevoie de un fond de ten într-o nuanță cât mai apropiată de nuanța tenului tău.În funcție de puterea sa de acoperire, acesta acoperă o mare parte din imperfecțiunile tenului și oferă un aspect cât mai natural.

Pentru o aplicare uniformă, poți folosi un beauty blender sau o pensulă, dar și cu degetele se poate aplica destul de rapid.

  • Pudra

Indiferent dacă este sub formă de pulbere sau compactă, pudra ajută la fixarea fondului de ten și asigură o rezistență mai mare, oferindu-i un aspect matifiant. Este recomandat ca pudra să aiba o nuanță apropiată cu cea a fondului de ten pentru a evita diferențele neplăcute. Și încă un aspect important, la aplicarea acesteia cu o pensulă, este indicat să scuturați puțin pensula ca să eliminați produsul în exces.

  • Paleta de farduri în nuanțe neutre

Fardurile de pleoape în nuanțe neutre sunt potrivite atât pentru machiajele de zi cu zi, cât și pentru cele de seară și pot fi utilizate cu succes, indiferent de ocazie.

  • Mascara

Să fiu sinceră, în timpul liceului foloseam doar rimel și nimic altceva. Rar, mai foloseam și fond de ten. Aplicând  mascara, în funcție de efectul dorit, îți poți scoate în evidență privirea.

  • Balsamul de buze sau rujul nude

Pentru a-ți completa machiajul mai ai nevoie doar de un balsam de buze sau un ruj în nuanță nude. Rujurile nude sunt perfecte pentru orice moment al zilei și pot fi purtate indiferent de ocazie.

Consider că folosind aceste produse se poate realiza un machiaj minimalist, potrivit pentru momentele în care ne grăbim să ajungem undeva, dar vrem și să arătăm cât de cât ok.

Voi ce credeți? Ați mai adăuga alte produse?

Aștept comentariile voastre, în care să îmi spuneți care sunt produsele pe care le considerați esențiale în realizarea unui machiaj simplu și rapid.

Cu drag,

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *