Beauty & make-up Reviews

Ce am învățat despre machiajul corector al feței

Vedeam foarte multe tutoriale de make-up și o mulțime de moduri de conturare a feței, însă toate aveau aceleași zone de conturare și același principiu. Am început să citesc și să caut mai multe informații și sfaturi despre machiajul corector al feței.

După multe încercări, unele reușite, altele mai puțin reușite, am ajuns la următoarele concluzii:

  • Înainte de a începe conturarea propriu-zisă a feței, trebuie sa știți forma acesteia pentru a vă putea ascunde zonele care nu vă plac atât de mult sau evidenția trăsăturile frumoase.
  • Sursă: https://ro.pinterest.com/

     

  • Corectorul trebuie să fie mai deschis decât fondul de ten, iar conturul în culori neutre, mai închis cu 2-3 nuanțe decât fondul de ten, și întotdeauna în nuanțe mate.

Ce produse de corectare și conturare folosesc?

Am început să folosesc această tehnică de machiaj de când am aflat de ea, iar în ultimul timp o folosesc tot mai des. Produsele pe care le folosesc pentru machiajul corector al feței sunt:

  • Corector NYX HD Concealer Wand – nuanța Porcelain
  • Corector NYX Concealer Jar – nuanța Light
  • Sleek Contour Face Kit – nuanța Medium

Cum aplic aceste produse?

După ce mă dau cu fond de ten, aplic unul dintre cele două corectoare în zona de sub ochi până la pomeți, pe frunte, pe nas și pe bărbie și îl estompez cu un burețel. Apoi, fixez corectorul cu o pudră mată, pe care o aplic după, într-un strat subțire pe toată fața. Folosesc fardul maro din kit pentru a-mi contura obrajii, maxilarul și, câteodată, nasul. Este mult mai bine să aplici fardul închis pe o bază de pudră, deoarece poți corecta mai ușor, dacă se întâmplă să pui prea mult produs.

Trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp până să învăț cum să îmi conturez fața. După multe încercări și multe tutoriale, am început, în sfârșit, să mă descurc tot mai bine.

Vă las mai jos niște poze care mie mi-au fost de ajutor în realizarea acestei tehnici.

Sursă: https://ro.pinterest.com/
Sursă: https://ro.pinterest.com/

 

Sper că v-a plăcut articolul meu!

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *