Beauty & make-up Reviews

My favourites matte lipsticks

Bună! Înainte de toate, vă doresc tuturor un an nou fericit cu multe realizări și împliniri!

În continuare, vreau să vă vorbesc despre ceea ce noi, fetele, discutăm de cele mai multe ori atunci când ne întâlnim, și anume, despre rujuri. În ultima vreme am primit multe întrebări legate despre ce fel de ruj îmi place să port, de unde l-am cumpărat sau dacă rezistă mult. De mai bine de un an, rujurile mate sunt preferatele mele și singurele pe care le port de când le-am descoperit. De aceea, o să vă prezint rujurile mele mate preferate.

Dintre rujurile mate lichide și cele solide, eu le prefer pe cele lichide. Rujurile mate solide arată foarte bine pe buze, dar nu sunt la fel de rezistente atât pe buze, cât și la transfer.

Trebuie să știți că rujurile mate nu arată la fel de bine pe buze crăpate. Înainte să aplicați un ruj mat, buzele trebuie îngrijite și hidratate. Cel mai bine ar fi să vi le exfoliați din când în când și să aplicați mereu un balsam de buze hidratant, mai ales în acest sezon.

Toate rujurile despre care o să vă vorbesc sunt pigmentate și hidratante.

Primul și cel pe care l-am foarte mult este rujul lichid Sleek Matte Me în nuanța Birthday Suit, o nuanță nude. Cu siguranță este preferatul meu și, din păcate, este aproape gata, dar îl voi recumpăra. Este un ruj cu rezistență mare, îl port ore în șir fără să fiu nevoită să îl retușez. Un aspect pe care îl consider important este că nu se transferă. La aplicare arată „lucios”, însă în aproximativ 2 minute se usucă și rămâne mat.

O altă nuanță a acestui ruj pe care o îndrăgesc este Rioja Red. Pe acesta îl aleg la majoriatatea petrecerilor la care merg.

Pentru că în sezonul rece se poartă nuanțe mai închise, preferatele mele ale acestui sezon sunt nuanțele Aria și Voo doo ale rujului lichid All Day Matte de la Boys’n Berries. Aria este o nuanță de nude mai închisă, iar Voo doo este un vișiniu închis. Primul ruj All Day Matte l-am cumpărat în nuanța Poison Ivy, chiar atunci când a apărut. Având o culoare mai îndrăzneață, am purtat-o mai rar, însă mi-a plăcut foarte mult faptul că rezistă ore bune pe buze, dar și la transfer. La fel ca și Sleek Matte Me, la aplicare arată mai „lucios” și după câteva minute aspectul este unul mat.

Nici rujul Nyx Soft Matte Lip Cream nu stă mai prejos. Îl am în nuanța Copenhagen și sunt mulțumită de el. Este o combinație între un ruj intens și unul cremos, care este foarte pigmentat și hidratant și se aplică ușor pe buze.

Toate rujurile prezentate le-am cumpărat de pe Makeup Shop, unde le puteți găsi pe fiecare în mai multe nuanțe.

Aveți aici swatch-urile:

Vouă vă plac rujurile mate? Dacă da, care sunt preferatele voastre?

Roxana

Facebook Comments

(1) Comment

  1. […] într-un articol mai vechi, unde v-am arătat care sunt rujurile mate pe care le prefer. Vă las aici link spre acel […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *