Beauty & make-up Reviews

Review: Fond de ten Revlon Colorstay

Bună! Astăzi vreau să vă vorbesc despre un fond de ten despre care am auzit atât de multe păreri bune, și anume, fondul de ten Revlon Colorstay.

img_1145

L-am achiziționat în urmă cu aproximativ 2 luni, în timp ce mă plimbam prin Auchan, pe lângă raionul de cosmetice. Am citit multe păreri despre acest fond de ten, și mi-a atras atenția imediat ce m-am oprit în fața raionului. De atunci, îl folosesc mereu în machiajul de zi cu zi.

Tenul meu este normal și destul de curat, nu am nevoie de un fond de ten cu acoperie mare, unul care are acoperire medie îmi este suficient. Varianta pe care am ales-o este cea pentru ten normal/uscat.

img_1146

 

Revenind la fondul de ten, acesta este ambalat într-o sticluță cu pompiță și are o cantiate de 30 de ml. Are un preț de aproximativ 60 de lei în magazinele fizice, dar îl puteți găsi aici la un preț mai mic.

Produsul oferă acoperie medie, îl consider ca fiind suficient pentru machiajele de zi cu zi. Are consitență fluidă și intră repede în piele. Eu îl apic direct pe ten sau pe o paletă. Aspectul obținut este unul natural, chiar mat aș putea spune. Nu e complet rezistent la transfer, dar are un plus pentru că se transferă foarte puțin față de altele. Pe ten rezistă foarte mult, și chiar dacă începe să lucească după ore bune de purtare, nu dispare de pe ten și nu se strânge.

img_1148

În concluzie, aș putea spune ca acest fond de ten este ideal pentru persoanele care au un ten normal ca al meu, dar și unul uscat. Sunt mulțumită de acest produs pe care îl voi folosi în continuare cu mare plăcere, fiind unul dintre favoritele mele.

Voi ce părere aveți? Ați încercat acest produs? Dacă nu, l-ați încerca?

Să aveți o săptămână frumoasă!

Kisses,

Roxana

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *